Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, May 22, 2017

Resepi Ayam Goreng Oat sedap

Sabtu ni inshaaAllah kita semua akan menyambut Ramadhan Al Mubarak. Ada ibu-ibu yang dah mula mencari koleksi resepi untuk juadah bersahur dan berbuka. Meh cuba resepi ayam goreng oat ni. InshaaAllah anak-anak mesti suka.. si Adam memang suka ayam goreng oat ni. Dua ketul ayam peha ni, dia makan sorang. Hehe...


Bahan-bahan:

Ayam
Oat
Serbuk kunyit
Sedikit garam
Tepung gandum 

Oat dua sudu makan 

Campurkan dengan kunyit, garam dan tepung gandum 

Campur sedikit air agak-agak tepung boleh melekat dengan ayam 

Ni rupa ayam yang dah siap goreng..


Cubalah, inshaaAllah menepati selera anak-anak anda.. 
No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015