Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, December 23, 2016

Awas sekiranya anda mempunyai tanda-tanda penyakit Vertigo, kerana ianya boleh menyebabkan PEKAK

Dua minggu lepas, seorang customer lama Fai bertanya tentang VIVIX.. Katanya dia risau, takut dirinya menghadapi penyakit VERTIGO. Hasil pencariannya di Google, hampir kesemua tanda Vertigo terdapat pada dirinya. Vertigo? Apa itu Vertigo? Mungkin masih ramai lagi yang tidak tahu tentang penyakit Vertigo ini. Jom baca selanjutnya..


Apakah Penyebab Vertigo Ini Sebenarnya?


Sebenarnya penyakit ini terjadi kerana terdapat gangguan kepada sistem keseimbangan badan kita. Umumnya, keseimbangan tubuh manusia dikendalikan oleh otak. Apabila otak menerima maklumat, ia akan memproses maklumat tersebut dan menghantar mesej kepada anggota tubuh untuk digerakkan. 

Sistem keseimbangan badan manusia ini bertumpu di sekitar mata dan di kedua-dua bahagian telinga.

Gangguan atau penyakit vertigo ini akan menyerang apabila terdapatnya gangguan pada bahagian dalam telinga dan juga penglihatan seseorang. Gangguan dalam telinga ini dipercayai berlaku disebabkan oleh cecair yang terkumpul dan perubahan tekanan dalam telinga. Ia boleh menyebabkan kita menjadi pekak dan tak boleh berdiri dengan betul kerana kehilangan keseimbangan.



Jenis-Jenis Penyakit Vertigo

  • Vertigo ocularis; rasa berpusing-pusing akibat gangguan saraf di sekitar organ mata.
  • Vertigo nocturna; pesakit berasa seolah-olah akan terjatuh semasa hendak tidur.
  • Vertigo laryngea; tubuh rasa berpusing-pusing akibat daripada serangan batuk.
  • Vertigo epileptica; keadaan berpusing setelah mengalami serangan sawan.
  • Vertigo positional; serangan vertigo mendadak yang menyerang kurang dari satu minit. Pencetusnya seperti perubahan posisi kepala ketika seseorang itu  berpaling ke belakang atau ketika berbaring, bangun dan berguling di tempat tidur.
 
 




Tanda-Tanda Anda Mungkin Diserang Oleh Vertigo

  • Seseorang yang mengalami vertigo akan berasa dirinya atau persekitaran seperti berpusing-pusing.
  • Gerakan mata yang tidak normal. Ini  merupakan petunjuk bahawa fungsi bahagian dalam telinga terganggu melibatkan saraf yang menghubungkan otak.
  • Tubuh rasa berdebar-debar
  • Telinga terasa berdengung
  • Pandangan kabur
  • Rasa mual tekak dan hendak muntah
  • Berpeluh-peluh walaupun dalam keadaan rehat
  • Nadi berdenyut dengan cepat
  • Tidak dapat berjalan dengan lurus atau mengimbangkan badan
  • Telinga tidak dapat menangkap butiran percakapan seolah-olah hilang pendengaran.

 

Faktor Pencetus Vertigo


Secara umum serangan vertigo adalah disebabkan oleh gangguan sistem peredaran darah dan keadaan tubuh yang tak mampu menjaga keseimbangan.


Hakikatnya, perkara ini mungkin berlaku disebabkan oleh pengaruh berikut iaitu;

  • Pola makan yang tidak sihat (tinggi kolesterol, gula, dan lemak) serta tabiat buruk merokok.
  • Migrain akibat perubahan tekanan darah (hipertensi) akibat kurang tidur dan pengambilan alkohol yang berlebihan.
  • Gangguan fungsi otak akibat kurangnya aliran darah menuju otak. Ini menyebabkan oksigen yang tak cukup untuk diangkut ke seluruh tubuh. Akhirnya sistem pembuluh darah dan saraf terganggu.
  • Terjadinya radang dan jangkitan telinga oleh bakteria sehingga menyebabkan gangguan kepekatan cairan pada organ telinga. Lalu akibatnya tubuh tidak dapat keseimbangan.
  • Gangguan saraf di sekitar mata. Ini menyebabkan sistem keseimbangan tubuh terganggu.
  • Mungkin terjadi akibat mabuk darat atau mabuk laut. Pergerakan persekitaran yang mengganggu keseimbangan tubuh.
  • Gangguan neurologis yang disebabkan oleh sklerosis, tumor otak atau tumor yang menyerang saraf. Perlu segera berjumpa doktor untuk memastikannya.


Tips Mencegah Penyakit Vertigo Daripada Berulang!

Mencegah itu lebih baik daripada mengubati. Penyakit vertigo ini boleh dicegah dari awal. Sekiranya terasa ada tanda-tanda untuk diserang vertigo, amalkan tips-tips ini untuk mencegahnya dari menjadi lebih kronik.

Jika anda inginkan supplement yang boleh membantu masalah penyakit Vertigo ini, jawapannya ialah Vivix Shaklee.



Vivix Shaklee adalah tonik yang dirumuskan secara teliti membantu memulihkan kesihatan tubuh hingga ke peringkat sel. Kajian makmal telah menunjukkan ramuan utama dalam Vivix melindungi dan membaikpulih sel-sel DNA.
  • Dalam satu ujian klinikal yang dijalankan oleh saintis Shaklee, ramuan utama dalam Vivix juga telah melindungi tubuh dari tindakbalas keradangan yang berpunca dari pemakanan yang tidak sihat yang menyebabkan tubuh menjadi semakin tua dari usia sebenar.
  • Di samping itu, melalui ujian klinikal juga telah menunjukkan tindakbalas Vivix yang melambatkan pembentukan protein AGE yang merosakkan sel-sel badan.
  • Vivix membantu mempertingkat fungsi otak. Ambillah supplemen yang semulajadi selamat dan berkesan untuk mengatasinya
  • Jika pesakit mempunyai gejala hipertensi, maka kurangkan pengambilan garam dan amalkan diet yang sihat. Vivix juga terbukti dalam membantu pesakit darah tinggi kembali stabil. Banyakkan makan buah-buahan dan sayuran demi menghalang pertumbuhan radikal bebas dalam tubuh anda.
  • Aktiviti bersenam seperti aerobik, jogging atau berjalan selama 30 minit perlu diatur sekurangnya 4-5 hari dalam seminggu. Aktiviti ini bukan sahaja menghindari vertigo malah menyihatkan jantung dan paru-paru sekaligus melancarkan peredaran darah dalam tubuh.
  • Faktor stress juga merupakan salah satu pencetus penyakit ini. Jangan tak tahu stress ini juga adalah salah-satu punca yang membawa kepada kanser. Ini disebabkan oleh peningkatan hormon kortisol dalam darah sehingga dapat menyumbat dan mengganggu peredaran darah. Jika anda rasa stress boleh baca cara atasi stress. Pengambilan vivix yang membaiki dan melindungi sel akan mencegah tubuh kita dari diserang radikal bebas penyebab kanser.
  • Pastikan tubuh mendapat rehat yang mencukupi. Hindari gangguan tidur. Tidur yang berkualiti adalah seawal jam 10 malam.


Jangan memandang remeh sekiranya diserang sakit kepala atau rasa dunia ini berpusing-pusing.

Serangan vertigo yang terjadi kerana aliran darah yang terganggu kerana pembengkakan arteri sebenarnya adalah satu gejala atau simptom awal untuk terjadinya risiko diserang penyakit stroke.

Ini kerana berkemungkinan besar pembuluh darah membengkak dan berkemungkinan pecah kerana tekanan darah yang tinggi.

Credit HERE


"sejak dia makan Vivix, Vertigo dia dah ok. Takde dah rasa pening melayang tu. Tak sampai sebotol die makan, dah tak rasa dah. So dia cakap nak continue je makan Vivix since risau bila tengok kawan dia merana KENCING MANIS akibat dulu suka sangat minum air gas dalam tin kat tempat kerja. Dah la suami pun suka juga dulu. Alhamdulillah.. Hepi saya dengar dia dah mula nak ambil supplement.. Dah la En Husband saya ni susah makan supplement pil pil, VIVIX je dia OK! :)










Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi: 

Fai Nardir 
Hp: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com


Monday, December 19, 2016

Betul ke bagus sangat Kolagen Shaklee ni?

Betul ke bagus sangat Kolagen Shaklee ni..??
Dah la mahal..
Kang dah beli tak berbaloi pulak..



Meh tengok real life testimoni ni..

Agak²nya lah, berbaloi tak..??
Kalau dulu kulit muka PENUH JERAWAT..
Lepas tu ade KESAN JERAWAT BERLUBANG pula tu di muka..
Lepas ambil Kolagen Shaklee, muka jadi bersihhh. Jerawat pun takde..
Paling bestttt, kesan kawah tu semua hilang.
Licinnnn bersihhh je kulit muka. Macam tak percaya sebelum ni kulit muka seteruk tu..







Agak² berbaloi tak laburkan rm500++ sebulan untuk dapatkan kulit muka macam ni..??







Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Saturday, December 17, 2016

Resepi Kek Buah Kukus sedap.. Cubalah, inshaaAllah jadi...

Bila buat kek buah ni, biasanya orang takut buah mendak. Ataupun keknya tak lembap.Kalau sebelum ni dah pernah buat kek buah ni, tapi tak jadi. Ikut je resepi ni, inshaaAllah jadi..

Ni resepi "legend" arwah mak mertua Fai. Cuma ada perubahan sedikit sahaja.. Fai buat Kek Buah ni sampai 3 kali percubaan, baru betul-betul jadi. Sebabnya belajar dengan husband. Dulu masa arwah ada, Fai tak tahu pun arwah mama terror buat kek buah kukus ni.
Itupun husband yang bagitahu mama terror buat kek buah kukus ni.  Allahu...  


Hari ini Fai nak kongsikan resepi "legend" tersebut. Semoga pahalanya sampai ke arwah mama Rahmah binti Anuar. Amiiinn..


Husband bagitahu ni tulisan arwah abah, sebab mama dulu tak sekolah. Jadinya abah lah yang jadi tukang "rekod".. Hihihi...



Resepi ini Fai kongsikan untuk semua. Bismillahirahmanirrahim...
 





Resepi Kek Buah Kukus

Bahan-bahan:

Bahan A
250g SCS unsalted butter
100g gula castor
3 biji telur gred B

Bahan B (diayak)
150g tepung gandum Baker's Choice
1 sudu kecil soda Bikarbonat
2 sudu kecil Cream of Tartar

Bahan C (digaul sahaja)
150g tepung gandum Baker's Choice
Mix fruit 250g

Bahan D
200g gula pasir untuk dibuat gula hangus



Butter tu kena betul-betul cair pada suhu bilik. Kalau nak buat pagi, malam sebelum tidur dah keluarkan butter dari freezer. Macam dalam gambar, butter tu sampai keluar minyak.


Pukul butter dengan gula castor sampai sebati, anggaran dalam 20 minit.

Masukkan telur sebiji-sebiji. Dah masukkan 3 biji telur, pukul lagi dalam 10-15 minit. Sampai kembang..
 


Ayak bahan B, masukkan sikit-sikit dalam mixture.

Bila semua tepung dah sebati, pukul dalam 5-10 minit je lagi. Jangan pukul lama sangat lepas tepung dah sebati, nanti keknya tak naik.



250g mix fruit + 150g tepung gandum Baker's Choice


Gaul sebati mix fruit dengan tepung gandum 


Gaulkan bahan A tadi dengan tepung yang dah campur mix fruit. Gaul sebati. Biarkan tepi.

  
Masak gula hangus pula. Tuang gula atas kuali dengan api kecil. Fai guna kuali non-stick. Senang sikit sebab gulanya tak melekat. Gaul guna sudu kayu tau. 


Tak boleh lama sangat, kang nanti terpahit pula kek nya. Agak-agak semua gula dah cair macam dalam gambar ni, terus matikan api. 



Tuang gula hangus dalam campuran tadi. Hati-hati sebab gula tu panasss. Masa ni kena gaul kuat tau. Memang tough sikit, boleh keluar muscle. Hihi. Kalau tak sebati, tak jadi nanti kek buahnya.

Masa dah tuang gula tak sempat nak amik gambar, sebab kena cepat.

Sebelum tuang ke dalam loyang, alas dulu loyang dengan kertas minyak. Tuang separuh je, macam dalam gambar. Kalau lebih separuh nanti keknya akan mendak. Naik tak rata. Nanti tak cantik..

 
Lepas tu bungkus loyang dengan aluminium foil.

Pastikan air kukus dah mendidih baru masukkan loyang dalam pengukus. Kukus dengan api sederhana dalam 4.5 - 5 jam.. Lagi lama lagi sedappp keknya tau. Lagiii tahan lamaaa...

Dah masak, biarkan kek sejuk dalam pengukus. Jangan terus angkat, ni pun boleh buat kek mendak. Fai biasa anggaran dalam setengah jam baru keluarkan dari pengukus.






Ni rupa kek yang dah siap. Buahnya sekata je, tak mendak pun.... Keknya pun kenyal dan basah. InshaaAllah sedap..

.
Selamat mencuba 😊

.

Kalau rasa "malas" nak buat, boleh order dengan Fai.. Hihi...

+-1kg RM40.. 
Delivery ke kawasan Johor Bahru, Skudai, Perling, Pasir Gudang..

Yang luar kawasan JB pun boleh order..
Abang courier tolong hantarkan ke rumah anda.. Hihi..
 
Yang di Singapura, Fai boleh COD ke CIQ JB.. Kita jumpa kat situ ye..

.

Cas Delivery RM3 sekitar JB..
Cas Postage RM8 untuk 1-2 biji kek buah..





Boleh hubungi Fai,
019-7428120

 

Friday, December 16, 2016

Khas untuk anda yang tak sabarrr nak cantik cepattt, tapi dalam masa yang sama nak yang selamat..

Khas untuk anda yang tak sabarrr nak cantik cepattt, tapi dalam masa yang sama ianya SELAMAT. Promosi bulan ni khas buat mereka yang TIADA sifat SABAR!!

Yang jenis nak CANTIK CEPAT.
Yang jenis nak GEBU CEPAT.
Yang jenis nak KULIT ANJAL CEPAT.
Yang jenis nak ASET-ASET TEGANG CEPAT.
Yang jenis nak KULIT PINKISH CEPAT.
Yang jenis nak PARUT HILANG CEPAT.
Yang jenis nak kulit CERAH CEPAT.
Yang jenis nak JERAWAT HILANG TANPA KESAN dengan CEPAT.




Tapiii....




Dalam masa yang sama mereka concern tentang kesihatan. Walaupun nak kesan cepat mereka tak nak sesuatu yang boleh mendatangkankan keburukan di masa akan datang seperti kanser kulit.


Haaaaa, sememangnya promosi ini sangat² sesuai untuk ANDA

Dijamin selamat ✔️
Dijamin berkualiti ✔️
Dijamin berkesan ✔️





















UJIAN KLINIKAL SHAKLEE menunjukkan Penggunaan Shaklee Collagen Powder selama 8 minggu, iaitu sebanyak 4 kotak (1 kotak 15 sachets) dapat menghasilkan kulit yang anjal, gebu, tegang, cerah dan halus.






Tak percaya dengan UJIAN KLINIKAL ini?


Meh tengok TESTIMONI pengguna Shaklee Collagen Powder




















Pssstttt... Fai ada RAHSIA untuk dapatkan kulit anjal, gebu, tegang, cerah dan halus dalam masa SATU BULAN dengan Shaklee Collagen Powder.. RAHSIA ini EKSLUSIF hanya untuk customer Fai sahaja ya... InshaaAllah anda akan rasa sangattttt amazing dengan Shaklee Collagen Powder ini selepas sebulan...







Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Thursday, December 15, 2016

RUGI siapa tak cuba Makeup Remover ini..

RUGI❗️ RUGI❗️ RUGI❗️
Rugi siapa yang tak cuba MAKE-UP REMOVER ni tau...

Fai sampai kena marah dengan customer sebab tak bagitahu beliau tentang makeup remover ini. Sebab beliau dah lamaaa cari produk ala-ala gel pengelupasan ni. Katanya tak tahu yang Shaklee ada. Hihihi...





Baru guna sekali, tapiii customer Fai ni tersangat puas hati dengan Gentle Action Makeup Remover Nutriwhite ni.. Alhamdulillah...



Kata beliau lagi, "senang lah lepas ni pakai bb cream takde masalah. sebelum ni pakai bb cream, cuci pakai cleansing oil rasa macam tak habis bersih sangat"



Sedikit info mengenai Gentle Action Makeup Remover
  • Melicinkan, melembutkan dan menyerikan kulit anda
  • Tunas Pokok Bic bertindak lembut untuk menyingkirkan sel kulit mati dengan menyeluruh tanpa merosakkan kulit
  • Aloe menyegarkan dan menegangkan kulit
  • Rumusan ringan, tidak berminyak dengan aroma yang menyegarkan

.

Make up remover ni bukan hanya untuk yang suka ber"makeup"... Walaupun kita tak bermekap, kita tetap boleh menggunakan MakeUp Remover Shaklee ini. Sebabnya, ia dapat menanggalkan sel-sel mati, daki & kotoran dan bertindak sangat lembut pada kulit.


Paling besttt, yang mana ada BLACKHEAD WHITEHEAD especially kat hidung tu.. memang akan rasa bersihhh licinnn je hidung selepas menggunakan Gentle Action Makeup Remover Shaklee ini. Tak perlu dah tangan ni gatal picit hidung sampai melecettt 😊😊😊

Ada lagi yang bestttt... Satu tube ni, kalau pakai berdua dengan husband boleh tahan sampai 6 bulan tau. Jimatttt sangat... Hihi...







Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Thursday, December 8, 2016

Kenapa sayang sangat dengan business Shaklee??

KENAPA SAYANG SANGAT BUSINESS SHAKLEE?

Sebab kalau kat tempat lain, DROPSHIP dengan company/individu lain hanya dapat KOMISEN atau UNTUNG RUNCIT je

Tapi "dropship" dengan Shaklee kita akan dapat :

bonus tanpa had
pelbagai jenis bonus (bonus peribadi, bonus kepimpinan level 1-6, bonus kereta, bonus bagi setiap pangkat dan macam-macam lagi )
untung runcit yang banyak (sehingga 25%)
tiket melancong ke luar negara secara PERCUMA bertaraf 5 bintang 
tiket menunaikan umrah 5 bintang PERCUMA 
tiket melancong dalam negara 5 bintang secara PERCUMA



Orang lain buat bisnes, kena kumpul duit bisnes untuk melancong. TAPI dengan Shaklee, kita tak perlu susah payah kumpul duit untuk melancong. Pihak syarikat memang dah sediakan TIKET PERLANCONGAN MEWAH 5 BINTANG terhadap kesemua ahlinya yang LAYAK..

Ikutlah usaha kita sepanjang tahun tu macam mana. Usaha sikit, dapat lah satu tiket perlancongan mewah dalam negara. USAHA KERAS, inshaaAllah boleh dapat dua atau lebihhh tiket perlancongan mewah ke luar negara.. Nak bawa mak ayah pun boleh tau...


Bulan lepas, Fai hadiahkan husband Tiket Perlancongan Mewah di Langkawi tajaan sepenuhnya oleh Shaklee. Happy betul husband Fai sepanjang kat sana.. Layanan memang terrrrbaik. Sampai hotel je, disambut dengan paluan kompang. Tinggal di Hotel Terbaik Langkawi, Westin Hotel.. Boleh klik LINK INI 





Ya Allah untungnya dropship dengan company yang bernama SHAKLEE ni

Dahla start bisnes pun zero modal. Cuma melabur duit untuk daftar keahlian sahaja, RM79.50..

Shaklee bukan skim cepat kaya, scam dan syarikat yang amal sistem piramid ye

Shaklee adalah bisnes yang nyata dan jelas tanpa sebarang penipuan









Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi: 
Fai Nardir 
Hp: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com

Wednesday, December 7, 2016

Jangan terkejutttt jika anda alami perubahan ini SELEPAS SEBULAN..

Sesiapa yang nakkk kesan CANTIK dengan CEPATTT dan SELAMAT.. Fai cadangkan pengambilan 3 KOTAK Shaklee Collagen Powder dalam masa SEBULAN..

Selepas SEBULAN, jangan terkejuttt jika anda dapati :




  • Parut jeragat semakin pudar..
  • Kesan berlubang pada kulit muka beransur kurang..
  • Kulit muka nampak glowing berseri-seri..
  • Kulit muka rasa lebih TEGANG dan GEBU..
  • Make up tahan lebih lama pada muka..
.
Pastikan dapatkan aturan cara makan yang betul ye..
Kalau tak, rugilah melabur ratusan ringgit tetapi tidak dapat hasil seperti yang diidamkan..
















Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Tuesday, December 6, 2016

Kenapalah mahal sangat Shaklee Collagen Powder ni..??

KENAPALAH MAHAL SANGAT COLLAGEN POWDER SHAKLEE NI??

Fai nak tanya sikit. Biasa kalau beli handbag, kalau diberi dua pilihan, satu yang branded and satu lagi jual kat pasar malam, which one you pilih? Of course yang branded kan? Yang mahal kan? Sebab kita tahu kualiti dia, pakai lama pun tak koyak tak rosak. Pelaburan yang berbaloi. Betul tak?

Macam tu jugak lah Collagen Powder Shaklee ni.
Mana boleh awak nak compare kan dengan kolagen murah yang kawan awak jual timbang kilo tu? Opsss..


Nak tahu apa yang buat Collagen Powder Shaklee mahal?


1. Ia diperbuat daripada sisik ikan merah.

Ikan Merah (Red Snipper) hidup sehingga 5000m di dasar lautan dan bebas dari pencemaran.

Sisik ikan merah ni mampu menahan tekanan dasar laut yang tinggi.

Jadi ia tak sama dengan ikan yang bersusun di pasar tu ye. Semestinya Halal lagi baik!!


2. Bukan sekadar collagen.

Haa inilah keistimewaan yang paling penting, kerana kita perlu memilih dengan bijak, supaya setiap wang yang kita laburkan mempunyai nilai yang tinggi.

Shaklee melengkapkan Collage Powder ni dengan

Ekstrak glukosamina sbg pelincir sendi dan mata

Lactobacillus acidepilus utk meningkatkan serapan kolagen

Ekstrak Biji camellia Japonica yang menghidrat dan membekal nutrisi kepada sel

Ekstrak Pfaffia yang sangat penting untuk pertumbuhan rambut yang sihat, penghasilan hormon, dan untuk kekuatan dalaman (sexual)

Vitamin C sebagai penggalak penghasilan kolagen dalam tubuh.

Vitamin B yang berfungsi untuk menukarkan carbo dan lemak kepada tenaga ( meningkatkan metabolik badan untuk penghasilan kolagen)




3. Terbukti berkesan dalam masa 8 minggu melalui ujian secara klinikal.

Terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan

Statistik menunjukkan 71% orang merasa tekstur kulit bertambah baik selepas menggunakan selama 8 minggu.




Belanja satu testimoni Shaklee Collagen Powder.. Nampak kesan ketara pada kulit muka beliau selepas 16 KOTAK penggunaan Shaklee Collagen Powder secara KONSISTEN..






Okay dah nampak dah kan? Setanding harga kan? Sebenarnya takde la mahal sangat.. Tak payah tunggu bonus hujung tahun pun dah boleh beli. Tapi ni Shaklee tengah baik hati buat PROMOSI harga runtuh. Rugi lah tak grab sekaranggggg.

Jangan kata Fai tak ☔️ ea..





Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


Monday, December 5, 2016

Parut jerawat berlubang, jerawat tompok hitam, mencerahkan kulit.. Anda patut cuba KOLAGEN TERBAIK ini...

Collagen Powder Shaklee !!

Sesuai untuk sesiapa mempunyai masalah :

1) Parut JERAWAT yang BERLUBANG

2) Untuk yang mempunyai masalah JERAWAT TOMPOK HITAM
- Sesuai cambil ollagen shaklee , kalau awal awal tak jaga , nanti jeragat boleh jadi kekal , susah untuk hilang

3) Untuk yang fokus nak MENCERAHKAN KULIT SATU BADAN



Antara kebaikan collagen powder

+Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
+Merawat jerawat
+Menghilangkan jeragat
+Mengatasi masalah keguguran rambut
+Membantu proses detoksifikasi
+Mengurangkan keradangan
+Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang


.

Beli 2, Off 5%
Beli 6 , Percuma satu








Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com




Thursday, December 1, 2016

Dah sihat tak perlu ambil supplement?

Semasa sihat lah waktu TERBAIK untuk kita ambil supplement.. Kerana ianya bertujuan untuk mengisi mana² nutrisi yang lompong dalam badan.
Jadi bila demam atau selsema, takde lah terus sakit terukkk sampai tak boleh nak buat ape²... InshaaAllah...

Tak tahu nak mula dengan set yang mana?

Meh cuba DAILY ESSENTIAL HEALTH 😍


 

Daily essential set
πŸƒEsp
πŸƒVitalea
πŸƒOmega Guard


"Essential" maksudnya keperluan atau lebih dalam lagi adalah KEPERLUAN DALAM KEHIDUPAN.

Walaupun kita rasa cukup sihat, kita masih perlukan nutrisi untuk tubuh badan setiap hari.

DAILY ESSENTIAL HEALTH dari Shaklee dapat memberi anda satu set ASAS produk Shaklee di mana ianya boleh memenuhi nutrisi keperluan seharian kita..

Nak amalkan supplement shaklee, tapi tak tahu nak mula macam mana? 

DAILY ESSENTIAL HEALTH SET adalah pilihan terbaik

Beli set ni bulan ni dpt beli Jute bag hijau tu dgn hrga Rm12.70 je tauuu...tapi bulan ni jer..bulan dpn dpt beli vitamin je..jute bag tu dah tadakkk dah.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚




#FaiNardir
#ShakleePasirGudang
“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015