Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, June 30, 2015

Istimewa Ramadhan, kekal CERGAS dengan Performance Drink Shaklee

Performance Drink Shaklee antara supplement terlarisss sepanjang Ramadhan. Rata-rata customer yang dah pernah CUBA performance drink ini PASTI akan restok performance drink ni ketika Ramadhan...

Sedikit FAKTA tentang Performance Drink Shaklee:

Performance Drink, Minuman elektrolit yang hangat sepanjang berpuasa:

Shaklee Performance® terbukti secara klinikal untuk menyokong tahap hidrasi berbanding air. Tambahan pula, Performance mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi yang lain.

Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari dengan campuran unik karbohidrat kami dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.

Terbukti secara klinikal


Siapa yang sesuai untuk ambil Performance Drink ini?? 

Set TERHANGAT ini sesuai untuk:

#1. Ibu yang menyusukan anak
#2. Orang yang bekerja berat (menggunakan tenaga badan)
#3. Warga tua
#4. Kanak-kanak (terutama yang baru mula berpuasa)
#5. Remaja/Pelajar
#6. Ibu hamil



Apa yang best sangat dengan performance drink ni..?? Jom kita baca testimoni pengguna...

























Fai sendiri dah masuk TIN KEDUA PERFORMANCE DRINIK untuk Ramadhan kali ini. Fai akan bancuh untuk diminum ketika berbuka puasa dan juga ketika bersahur. Pukul 5 lebih tu dah siap-siap bancuh Performance Drink simpan dalam freezer... Minum sejuk-sejuk ketika berbuka puasa memang nyamannnn tekak.. Hehehe... Alhamdulillah Performance Drink amat membantu IBU MENYUSU macam Fai.. 





Fai Nardir
KEY COORDINATOR JULY'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Sunday, June 21, 2015

4 Tips Ibu Hamil Berpuasa dengan lebih cergas dan bertenaga

Tips Ibu Hamil Berpuasa ini Fai ambil dari babycenter.com. Semoga tips ini dapat membantu anda yang hamil, berpuasa dengan lebih cergas dan bertenaga..



Apakah cara terbaik bagi wanita hamil berbuka puasa?

Mulakan dengan:
  • tiga biji kurma dan jus (bagus untuk menormalkan semula tahap gula yang rendah dalam darah);
  • susu atau yogurt rendah lemak;
  • sup jernih.
Kemudian, makanlah hidangan seimbang yang mengandungi:
  • sepinggan salad atau ulam-ulaman sebagai hidangan pembuka selera;
  • protein daripada ayam, daging atau ikan, atau lentil, kacang pis atau kekacang;
  • karbohidrat kompleks daripada nasi beras perang dan roti bijian penuh;
  • banyak sayur-sayuran.
ELAKKAN HIDANGAN BERLEMAK TINGGI UNTUK MENCEGAH PERTAMBAHAN BERAT dan mengalami ketakcernaan




Apakah saya perlu makan sahur jika saya berpuasa semasa hamil?

Bersahur sangat penting jika anda berpuasa. Ia akan mengekalkan tahap tenaga anda pada waktu siang. Jangan tinggalkan sahur kerana ia dapat membekalkan anda dengan nutrien-nutrien penting dan tenaga yang anda perlukan untuk kekal cergas pada waktu siang. Ia juga akan mengurangkan simptom-simptom kelaparan seperti sakit kepala dan mengantuk. 

Hidangan sahur yang sihat mungkin mengandungi:
  • nasi beras perang dan roti bijian penuh dengan kari atau korma cair;
  • bijirin berserat tinggi atau bran dengan susu skim rendah lemak;
  • dan, buah-buahan termasuk buah kurma dan pisang.
Elakkan meminum teh semasa sahur kerana ia boleh membuat anda ternyahhidrat



Saya suka minum kopi dan/atau teh selepas berbuka. Bagaimana saya boleh menggantikannya?

Minumlah jus buah-buahan segar dan bukannya minuman bergas, kopi atau teh. Minuman smoothie yang mengandungi susu, yogurt, ais dan buah adalah minuman yang menyegarkan dan membekalkan banyak keperluan buah-buahan harian anda. Sup sayur-sayuran pula membolehkan anda makan sayur-sayuran berbeza dan memberi vitamin, mineral dan serat tambahan dalam diet anda. 



Apakah yang perlu saya masukkan dan elakkan dalam diet saya semasa Ramadan?

Untuk mengekalkan kesihatan semasa berpuasa, amalkanlah tip-tip di atas semasa makan, dan:
  • Selepas berbuka, berehat seketika, kemudian bangun dan berjalan-jalan. Lakukanlah aktiviti-aktiviti ringan.
  • Elakkan makan pada lewat malam sebelum tidur, tetapi pastikan anda bangun dan makan sahur.
  • Minum banyak air selepas berbuka dan sebelum bersahur untuk mengelakkan nyahhidrat.



,
I'm more than willing to help

Saturday, June 20, 2015

YES Pre Natal Shaklee, Set Vitamin LENGKAP untuk Ibu Hamil

Jom kita tengok apa fungsi setiap vitamin tang terkandung di dalam set Yes Pre Natal Shaklee... Yang besttttnya, Set YES Pre Natal ini bukan sahaja untuk ibu hamil, malah untuk semuaaa ->>> untuk lelaki dan wanita yang mementingkan kesihatan, untuk warga emas yang ingin kekal cergas dan mengalami masalah sendi.. Untuk ibu hamil dan menyusu... 


Soy Protein Isolate (ESP)

Membekalkan protein
Mengekalkan pertumbuhan dan memelihara tisu badan
Memberi tenaga kepada ibu-ibu hamil dan membantu ibu-ibu memperolehi kesan yang optimum dalam pengambilan vitamin-vitamin yang lain
Kulit menjadi lebih licin, gebu dan anjal
Mengawal atur keseimbangan bendalir dalam badan.
•Blok-blok pembinaan asas badan ibu & bayi.
•Trimester ke-2 & ke-3 – bayi sedang berkembang dengan pantas.
•Penghasilan susu ibu
Bebas laktosa secara semulajadi
Bebes kolesterol  secara semulajadi
Soya tidak diubahsuai secara genetik (GMO)


Sustained Released Vita-C

Sebagai antioksidan
Penghasilan kolagen – membina tulang rawan, otot-otot & tulang-tulang fetus.
Sistem imun – membantu lawan jangkitan & penyakit (bagi wanita hamil, ibu yang menyusu & bayi).


Vita-Lea Iron Formula (Multivitamin)

Merupakan multi-vitamin yang lengkap dengan 100% vitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh.
Membantu ibu menambah zat besi kerana semasa hamil, semua zat daripada ibu akan disalurkan kepada anak didalam kandungan. Ibu hamil perlu mengambil nutrien tambahan untuk menampung kekurangan vitamin dalam diri.
Dirumus khas dengan 28 vitamin-vitamin penting & mineral perlu untuk kesihatan optimum & tenaga.
•Kekurangan zat besi –  Anemia (wanita mengandung & ibu-ibu yang menyusu)
•Trimester terakhir – fetus menyerap zat besi dari ibu.
Mengurangkan risiko kelahiran bayi kurang matang.


B-Complex

Menjaga kesihatan saraf
Membantu mengelakkan tekanan
Menstabilkan emosi ibu
Lengkap dengan 8 kumpulan vitamin yang diperlukan oleh tubuh
Sistem penyerapan bioaktif (meningkatkan penyerapan asid folik)
Menyokong:
•Sistem saraf sihat
•Penghasilan hormon & sel-sel darah merah
•Penghasilan tenaga
400mcg harian sebelum konsepsi & semasa awal kehamilan mengurangkan risiko bayi dilahirkan dengan kecacatan tiub neuron sehingga 70%.


OsteMatrix (Kalsium dan Magnesium)

Kalsium penting untuk membina darah, tulang, gigi dan saraf
Kalsium yang ada dalam badan ibu akan diserap oleh bayi di dalam kandungan jadi ibu hamil perlu mengambil sumber tambahan untuk mendapatkan kalsium untuk tubuh mereka
Kekurangan kalsium akan menyebabkan ibu hamil mengalami risiko osteporosis, sengal-sengal dan sakit badan, kelesuan dan menampakkan kesan penuan.
Pengambilan OsteMatrix juga dapat mengatasi masalah susu merundum (selepas melahirkan) ketika period.


Omega Guard (EPA dan DHA)

DHA adalah asid lemak utama yang ditemui dalam retina mata serta organ-organ badan yang lain, danamat penting untuk perkembangan otak dan janin.
Bayi tidak mampu menghasilkan DHA mereka sendiri dan mendapatkannya daripada susu ibu (selepas dilahirkan) dan daripada plasenta (ketika di dalam kandungan), oleh itu ibu hamil akan mengalami kekurangan DHA ketika hamil.
Ibu-ibu hamil dan menyusu disarankan untuk mengambil omega 3 untuk perkembangan fetus dan sebagai supplement kepada ibu hamil itu sendiri.





Kesemua supplement di atas disarankan untuk diambil oleh ibu hamil dan boleh digunakan sehingga tempoh bersalin/berpantang nanti. Selepas bersalin, Zinc Complex (membantu menyembuhkan luka dengan cepat) dan Alfalfa Complex (meningkatkan imunisasi, membantu meningkatkan penghasilan susu ibu) disertakan untuk melengkapkan set mengandung sebagai set bersalin.



Yang besttttnya, Set YES Pre Natal ini bukan sahaja untuk ibu hamil, malah untuk semuaaa ->>> untuk lelaki dan wanita yang mementingkan kesihatan, untuk warga emas yang ingin kekal cergas dan mengalami masalah sendi.. Juga sesuai untuk ibu menyusu...





FAI NARDIR
KEY COORDINATOR JULAI'15
I'M MORE THAN WILLING TO HELP
Email: nnurfairuz@gmail.com


Friday, June 19, 2015

JANGAN BELI ESP Shaklee..!!!

JANGAN BELI ESP..!!! Jangan beli ESP Shaklee sekiranya anda sudah mempunyai sumber PROTEIN TERBAIK. 

JANGAN BELI ESP : 
  • Jika anda TIDAK mempunyai JERAGAT.
  • Jika anda SENTIASA BERTENAGA dari pagi hingga malam.
  • Jika anda sudah MEMPUNYAI KULIT YANG CANTIK, TANPA PARUT dan sudah GLOWING.
  • Jika anda telah memiliki RAMBUT DAN KUKU yang sihat.
  • Jika anda TIDAK PERNAH MIGRAIN  atau TERTEKAN,
  • Jika anda sudah KURUS!


  

IHSAN GOOGLE




Setiap kali Ramadhan, Fai memang standby awal-awal 2 tin ESP ni.... Kenapa banyak sangat sampai 2 tin..?? Sebab kami suami isteri minum ESP ni 2 kali sehari, ketika bersahur dan berbuka puasa. Kalau setin tu setengah bulan je dah habisss... Hihi... ESP ni bukan untuk tambah tenaga ketika berpuasa je... BONUSnya, kulit GEBU dan BERSERI menjelang Syawal... InshaaAllah...


Kami sudah berESP.. Anda bila lagi..??








Fai Nardir
KEY COORDINATOR JULY'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

SHAKLEE YES PROGRAM : From Zero to Hero #3

Sabtu lepas Fai berkesempatan menghadiri kelas di Faizland Training Centre. Kelas di bawah kumpulan Wonder Mummy yang diasaskan oleh Master Dila. Beliau ni boleh dikatakan "adik beradik" Shaklee Fai la. Satu Mak yang sama. Hihi... Fai juga dijemput sebagai "speaker" undangan pada hari tersebut. Sekadar berkongsi serba sedikit ilmu marketing yang Fai tahu. Semoga semua yang hadir pada hari tersebut mendapat manfaatnya. Kelas ni memang besttt, banyakkk yang Fai belajar. Belajar tentang produk, belajar tips marketing, belajar cara consult customer. InshaaAllah ada kelapangan memang akan join lagi...


Master Dila dengan tajuknya YES Shaklee

Nampak tak si Adam tengah berdiri kat depan pentas tu.. hihi...


Cik Pau berkongsi tentang Tips Marketing ->> Pukau Customer


Ini yang BESTnya Shaklee.. Pergi ke kelas tetapi tidak perlu tinggalkan anak di rumah...





Seronok Adam main dengan kawan dalam kids room FTC
 
Seaman ringkas untuk menghilangkan ngantuk.. Fai pun baru 1st time tahu tentang senaman si Tommy ni....



Bergambar sebelum pulang... Tengoklah muka CERIA kami, hihihi...



Dapat cenderamata dari Master Dilla..






10 sebab anda perlu katakan YES Shaklee







Fai Nardir
KEY COORDINATOR JULY'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Wednesday, June 17, 2015

Ramadhan 1436H



Salam Ramadhan 1436H untuk semua pembaca setia Cerita Cinta Fai.. Terima Kasih kerana sudi berkunjung ke blog yang tak seberapa ini. Fai juga mengambil kesempatan ini memohon ampun dan maaf andai pernah buat anda terasa hati dengan coretan Fai... Semoga Ramadhan kali ini lebih bermakna untuk kita semua...





FAI NARDIR
Key Coordinator Julai'15 (8points)
I'm more than willing to help
Email: nnurfairuz@gmail.com

Monday, June 15, 2015

10 Sebab anda perlu katakan YES dengan Shaklee

10 sebab kenapa anda perlu katakan YES Shaklee..






1. YES SHAKLEE untuk kehidupan yang lebih SIHAT.

2. YES SHAKLEE untuk menjadi bos kepada syarikat sendiri dan membina empayar anda sendiri.

3. YES SHAKLEE untuk memilih gaya hidup anda yang tersendiri.

4. YES SHAKLEE untuk melancong serata dunia dengan dengan perjalanan 5 BINTANG secara PERCUMA.

5. YES SHAKLEE untuk luangkan lebih masa bersama yang tersayang.

6. YES SHAKLEE untuk memenuhi kesemuaaa IMPIAN ANDA.

7. YES SHAKLEE untuk bersara muda dan bersara KAYA.

8. YES SHAKLEE untuk memberi inspirasi kepada lebih ramai orang untuk hidup kehidupan yang LEBIH SIHAT dan LEBIH BAIK.

9. YES SHAKLEE untuk ucapkan SELAMAT TINGGAL kepada cara hidup yang penuh dengan kesibukan dan tekanan. 

10. YES SHAKLEE untuk PENDAPATAN yang tidak terhad (UNLIMITED RECURRING INCOME)





Alhamdulillah, Fai dah merasa TUJUH daripada 10 senarai di atas. Syukur ditemukan dengan Shaklee, syarikat MLM yang TERBAIK dan SANGAT KUKUH. Selama Fai join Shaklee sejak dari tahun 2011, Pihak Syarikat TIDAK PERNAH sekalipun gagal untuk membayar bonus bulanan kami. Syukur juga ditemukan dengan support group yang betul iaitu di bawah group besar JUTAWAN di bawah pimpinan Presidential Shareeza. 


Anda bila lagi...??? Dengan modal serendah RM79.50 sahaja, anda layak mengecapi kesemua senarai YES SHAKLEE di atas. 

Jom sertai kami di PMT. Jika Fai BOLEH, anda PASTI BOLEH...!!! (>_____<)





FAI NARDIR
KEY COORDINATOR JULY'15 (8points)
I'm more than willing to help
Email: nnurfairuz@gmail.com


Saturday, June 13, 2015

Marhaban Ya Ramadhan

Perkongsian dari Ustazah Norhafizah di IKIM tentang bagaimana kita menyambut Ramadhan...

�� Bila Ramadhan tiba sambutlah dgn sujud syukur...tanda terima kasih pada Allah kerana memilih kita utk terus beribadah dibulan yg mulia ini...

��Bila bertemu dgn ahli keluarga, sanak saudara, sahabat handai @ sesiapa sahaja ucapkanlah "Ramadhan Kareem" dan org yg mendengar menjawab "Allahu Akram"...
Maksudnya "Ramadhan Mulia"dan jawapannya " Allah lebih Mulia"...

��Sambutlah Ramadhan ini dgn wajah yg berseri2 tanda kegembiraan yg tidak terhingga dan berazam utk mendekatkan diri kpd Allah dgn selalu berbicara dgn Allah walau dlm hati..
Contohnya...Ya Allah aku berpuasa ya Allah...terimalah puasaku ini...aku berpuasa hanya untukMu Ya Allah...

�� Hiaslah rumah kita sebaik2nya dgn bersih dan cantik kerana terlalu byk rahmat yg Allah hendak berikan di bulan yg mulia ini..

��Moga Ramadhan ini lebih baik dr Ramadhan yg telah lalu...hiasilah diri dgn amalan dan taqwa...

��Ramadhan Kareem utk sahabat semua��

Maaf Zahir Batin������



FAI NARDIR
Key Coordinator July'15 (8points)
I'm more than willing to help
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Friday, June 12, 2015

Tajwid : Nun Wiqayah dalam Surah Al-Kahfi

Syukur sangat dengan sharing beliau tentang Nun Wiqayah di facebooknya pagi tadi... Sebelum ini Fai sendiri tertanya-tanya macam mana nak menyebutnya. Berbelit2 lidah. Hihihi... Besarrr pahala Ustaz Taufiq. Terlerai sudah jawapn kepada persoalan Fai... Betulkan kata orang, jika Facebook ini dimanfaatkan sepenuhnya.. ia  boleh dijadikan sebagai medium dakwah dan juga mendium dalam menyebarkan kebaikan.


Apa dia Nun Wiqayah tu...???


Nun Wiqayah

Perlu ditambah huruf NUN BERBARIS BAWAH apabila TANWIN bertemu dengan Hamzah Wasol, dan Tanwin tersebut perlu dibaca dengan SATU BARIS sahaja.






Jangan asyik sibuk scroll facebook baca tentang gosip.. Lepas tu mengumpat... Nauzubillah...

Lebih baik gunakan masa yang ada untuk kongsikan tentang info2 berkaitan kesihatan, tips parenting, ilmu agama.. banyakkkk lagi yang kita boleh kongsikan... Manfaatkanlah sebaiknya medium yang sedia ada ini kerana ianya juga boleh dijadikan "tabung" untuk saham Akhirat kita... 

(peringatan untuk diri sendiri juga)





Fai Nardir
KEY COORDINATOR JULY'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Thursday, June 11, 2015

Shaklee National Conference, BIGGEST Event of the YEAR (Part 3)

Setiap tahun, pihak Shaklee Malaysia akan mengadakan satu EVENT TERBESAR untuk meraikan kesemua ahlinya yang dah bertungkus lumus untuk mengekalkan pencapainan sepanjang tahun dan berusaha untuk naik pangkat. Event terbesar ini dinamakan SHAKLEE NATIONAL CONFERENCE...





Ini adalah National Conference kali keDUA Fai layak menerima award. Untuk kali ini, Fai menerima award BUSINESS GROWTH VOLUME dan juga COORDINATOR CONSISTESCY... Memang sangat meriahhhh. Event yang julung-julung kalinya dianjurkan ini, diadakan di MIECC, Mines Exhibition Centre... 

Jom tengok gambar sepanjang majlis berlangsung selama 2 hari ini...




Nasib baik ada Snuggbaby ni.. senang papa nak gendong si Adam.. hihi...


posing dulu sebelum event bermula


Bersama dengan "anak" dan "cucu" Shaklee Fai.. Hebat mereka berdua ni tau...


Sempat lagi ajak mummy posing sebelum beliau pulang ke Melaka.. Ni "anak" Shaklee Fai dari Kuala Lumpur


Bersama dengan bakal Master Nur Fariza.. InshaaAllah





Award Business Growth Volume


"mama" I tak ada NC kali ni, so kita posing dengan poster dia ajelah ye.. hehehe...









Award Leadership Consistency COORDINATOR Category

Acara penutup event, kami dipersembahkan dengan nyanyian dari Ratu Rock Malaysia, Ella.. DUA lagu yang Ella nyanyikan pada petang tersebuttt, bait-bait liriknya memang sangat bermakna. Sangat sesuai untuk kami dalam bisnes Shaklee ni....



GEMILANG - by Ella

Terjagaku dari tidur yang lena
Melangkah malas menuju jendela
Kabus menyelubungi subuh
Mengimbas segala kenangan yang lalu

Lautan luas telah ku renangi
Segala onak ranjau yang berduri
Tak kenal dan tak ku peduli
Ku terus mencuba
Kecapi hingga kini

Bersama-sama tempuhi segala
Walau jalanan masih jauh
Hanya kau dan aku yang tahu
Saat gemilang yang aku nantikan
Hampir menjelma di depan mataku
Ku percaya saatkan tiba
Hanya menunggu tika dan masa

Bersama-sama
Tempuhi segala
Saat gemilang akan tiba
Kan kita kecapi bersama
Sungguh aku berjanji
Dengan diriku sendiri
Untukku menggenggami
Ikhlas, sabar, benar




STANDING IN THE EYES OF THE WORLD - by Ella

Pahit getir hidup dan pengorbanan
Terpaksa dihadapi demi kejayaan
Terdidik sejak mula tabah berusaha
Tanpa cuba melangkah tak ke mana
Di mana kau berada
Pencapaian tak tiba dengan mudah

Kini standing in the eyes of the world
Hanyalah selangkah dari nyata
Keazaman membara di jiwa
Menanti saat bebas merdeka
Tiba masa kau melangkah gagah
Bersemangat ke arah matlamat sedaya upaya
Engkau terunggul
Wajar standing in the eyes of the world

Harapan yang pernah terkulai layu
Kembali segar mekar bawah bayanganmu
Setiap manusia ingin berjaya
Namun tak semua miliki tuah
Engkau menghampirinya
Kesempatan telah pun tiba





National Conference tahun hadapan, Fai akan naik pentas sebagai penerima Award Master Coordinator. InshaaAllah... Aminnn...








Fai Nardir
KEY COORDINATOR JULY'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Shaklee National Conference, BIGGEST Event of the YEAR (Part 2)

Disebabkan hari pertama sampai dah lewat petang.. Hari kedua baru lah kitorang sempat "meround" keliling hotel. Hihi... Adam tak nak bergambar, sibuk nak berjalan je. Banyak gambar ibu je la. Hehehe...



Tengok la Si Adam tu dah tak sabar nak makan. Hihi..







Kawasan ballroom hotel.. Memang cantikkk...



Adam sibuk tarik tangan ajak jalan.. Posing sekejap pun dia tak nak...



Pasti ada kisah si KUDA EMAS ni kan..?? Agaknya macam kisah Si Tanggang tu ke?



Tak sah kalau tak bergambar di sini.. Hihi..





Kalau tak kerana Shaklee, memang tak merasalah kami nak bermalam ni Palace of The Golden Horses ni.. Ni baru percutian dalam negara. InshaaAllah NEXT YEAR Fai akan fight untuk percutian ke California Amerika Syarikat pula...






Fai Nardir
KEY COORDINATOR JULY'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Shaklee National Conference, BIGGEST Event of the YEAR (Part 1)

Alhamdulilah.. Tahun ke-DUA kami berdua layak sertai Shaklee National Conference. TRIP PERCUMA 5 Bintang tajaan sepenuhnya oleh Shaklee di Palace of The Golden Horses. TAJAAN ni bernilai dalam RM3000++ tau... Memang besttttt... Trip ni sebagai REWARD dari pihak Syarikat ke atas kami. Ianya juga berkat hasil USAHA KERAS sepanjang tahun. Penginapan percuma ini selama 3 hari 2 malam, 5-7 Jun 2015..

Petang Jumaat tu kami sampai hotel dalam pukul 6 petang. Sebab pagi tu ada majlis tunang adik Fai di Kluang. Lepas majlis baru gerak ke Palace of The Golden Horses.. Masuk je dalam bilik, ada SURPRISE dari Shaklee. Atas katil ada 2 kotak Shaklee Collagen Powder. Fai lah yang paling sukaaaa.. boleh la "melaram" Raya nanti. hehehe...


Jom layan gambar...




Surprise GIFT : Shaklee Collagen Powder









Gambar bawah ni adalah "isi" goodies bag...Bestttt goodies bag ni, FREE 4 Sachet Shaklee Collagen Powder, Shaklee Car Sticker, Shaklee Roadtax Sticker, Shaker, Voucher RM50 untuk pembelian produk Shaklee..

Untuk Star Award Achiever pula, dapat extra gift... Kami diberi "GOLD" pin khas untuk dipakai ketika NC berlangsung... Dan untuk NC qualifier pula, kami diberi CASH RM200 untuk meal allowance sepanjang National Conference berlangsung selama 2 hari (6-7 Jun)..




Ni baru cerita hari PERTAMA.. tunggu cerita untuk hari kedua dan ketiga pula ye... hihi..







Fai Nardir
KEY COORDINATOR JULY'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com
“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015