Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, May 21, 2014

Testimoni: Kulit muka penuh jerawat, semakin licin berseri2 dengan ESP dan Vitamin E





Best kan bila kulit muka yang penuh jerawat beransur pulih. Semakin bersih , flawless dan berseri2 pula tu... 

Poster ni sumber dari "cicit" Fai... Testimoni customer beliau yang mengamalkan ESP dengan Vitamin E, dan telah menunjukkan kesan seawal 7 hari. Beliau bukan sahaja makan vitamin E dan minum ESP setiap hari, TETAPI beliau juga bermasker Vitamin E + ESP setiap malam.. 

Siapa rajin memang akan dapat kesan yang cepat... Ini kerana pengambilan ESP... ESP adalah protein, bila sel badan mendapat protein yg secukupnya.. Sel kulit yg lama akan bertukar dgn sel kulit yg baru dgn lebih cepat... Sebab itulah kita boleh rasakan kesannya dgn lebih cepat... Teringat masa Fai mula2 minum ESP dulu, setiap pagi Fai KONSISTEN bancuh 3 sudu besar ESP. Memang betul... seawal 7 hari Fai dah dapat rasakn kesannya... Fai dapat rasakan kulit muka semakin flawless dan moisttt.. Sejak tu Fai konsisten minum ESP sampai sekarang. Stock ESP memang tak boleh "kering" dalam rumah ni. Hihi...





# korang, raya dah nak dekat..jom cantik berseri dengan Shaklee (>___<)




Fai CeritaCinta
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Friday, May 16, 2014

Jangan beli ESP dan Vitamin E.......

Jangan beli ESP dan Vitamin E....... jika anda tak nak kesan seperti dalam gambar dibawah...









Testimoni husband Fai tahun 2011. Masa tu teruk dia kena chicken pox, penuh satu muka bekas chicken pox tu... ESP dengan Vitamin E memang setiap hari Fai bagi, tak pernah skip. Vitamin2 yg lain tu ade la makan juga, tapi DUA ni (ESP dengan Vitamin E) memang KONSISTEN setiap hari... Alhamdulillah kesan parut tu semua pudar dan hilang dalam masa 3 bulan.. Time tu kebetulan nak raya, nasib la sempat transform cantik sebelum raya.. Hihi... Ramai tau sebenarnya yg tak percaya dulu muka husband teruk macam ni. Tapi inilah realitinya.....





# Rahsia cantik dengan ESP

Protein penting kepada mereka yang ingin kulit yang cantik dan TON WARNA YANG SEKATA. Mereka yang mempunyai bekas jerawat yang berwarna hitam adalah disebabkan kekurangan protien untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel mati.

ESP ni PROTEIN dan ia juga MENYIHATKAN SEL. Mana-mana bahagian kulit muka yang berjerawat dan berparut tu adalah petanda sel yang rosak dan mati, tanda-tanda bahawa sel tersebut tidak dapat digantikan dengan sel yang baru. InshaaAllah dengan pengambilan ESP yang KONSISTEN, ianya akan membantu menyihatkan sel. Bila sel dah sihat, secara tak langsung membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih BERKESAN ke dalam badan... dan inshaaAllah kesannya lebih cepat..



# Rahsia cantik dengan Vitamin E

Vitamin E penting dalam melindungi sel kulit dari cahaya ultra violet, pencemaran, dan unsur-unsur lain yang menghasilkan sel merosakkan radikal bebas. Radikal bebas boleh merosakkan kulit dan menyebabkan kulit muka mudah berkedut (mempercepatkan penuaan).


Yang bestnya, Vitamin E Shaklee ni dah diimproved formulanya with GRAPE SEED.
Mengikut kajian saintifik Minyak Biji Anggur (grape seed) terbukti amat baik untuk AWET MUDA dan memelihara KECANTIKAN badan jika mengamalkn secara konsisten.





Untuk kesan yg OPTIMUM, ESP dan Vitamin E ini juga boleh dijadikan masker semulajadi...

Meh klik link ini >>> Masker semulajadi dengan Vitamin E dan ESP





Korang... Raya tak lama lagi, jom cantik dengan Shaklee (>___<)





Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Monday, May 12, 2014

Surat CINTA dari Shaklee






 
Segala penat lelah terbalas. Nangis bila baca emel ni. Fai memang tak sangka akan terima 5 award.. Thank you Ya Allah... Thanks to hubby sebab support apa yg Fai buat.. thanks to mentor Fai, PM Cery Mamafaiz.. and thanks jugak untuk semua anak cucu Infinite Limit Group.. Anda pasti boleh jadi lebih hebat dari Fai...

Lebih manis lagi kerana National Conference kali ni Fai tak naik sorang2.. Fai bawa lagi 5 orang "anak cucu" naik sekali terima award. Its priceless...

Semoga cycle 2014/2015 ni Fai dapat bawa lebih ramai anak cucu Infinite Limit Group naik pentas ambil award. Aminnn..



#jutawanmuslimah #jutawanShaklee





Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Friday, May 9, 2014

Dulu hanya makan gaji, kini suri rumah bergaji hampir 5 angka... Alhamdulillah..

Pejam celik pejam celik rupanya dah nak masuk 5 bulan Fai WAHM (work at home mom) dengan gaji hampir mencecah 5 angka sebulan. Alhamdulillah... Plan asal nak resign Januari'14, tapi terawal sebulan.. Bulan December'13 Fai dah resign. Semua ni kerana ADAM. Sebab Fai nak tengok dia membesar depan mata, Fai TAK NAK terlepas satu saat pun dari mengetahui perkembangan Adam...
Alhamdulillah Allah permudahkan jalan dgn Shaklee.. Memang tak pernah terfikir akan pergi sejauh ni dgn Shaklee. Banyakkkk yg Fai dah belajar selama 3 tahun berkecimpung dalam dunia Shaklee.. Jatuh bangun dalam bisnes tu perkara biasa. Jika dulu Fai TAK KUAT, jika dulu Fai TAK SABAR, jika dulu Fai mudah putus asa... Fai takkan rasa semua ni..

 
My Push Factor


Awal2 dulu Fai terlalu selesa dalam comfort zone. Selesa dgn gaji bulanan yg Fai terima setiap bulan.... Fai tak nampak jalan yg tersedia dgn Shaklee. Syukur akhirnya Fai tersedar dari "tidur" yg lena.. Sekarang ni boleh dikatakan ada increment setiap bulan.. Walaupun kadang2 increment cuma RM200-300 sebulan, tapi siapa nak bagi..?? Ye tak..?? Kerja makan gaji nak dapat increment setahun sekali pun susah...

Dengan Shaklee, impian Fai tercapai.. Boleh duduk rumah jaga Adam, dlm masa yg sama ada income. Sekarang ni setiap bulan boleh belikan parents supplement dlm RM600.. Setiap minggu boleh balik kampung.. Dulu nak balik kampung mesti kena kira budget dulu, cukup ke tak.. Boleh saving lebih compare dgn masa makan gaji dulu.. Nak renew roadtax kereta tak perlu "bercekik" macam dulu lagi. Raya tahun ni inshaaAllah Fai akan sponsor baju raya untuk parents dgn adik2.. Semua ni Fai dapat buat dgn Shaklee. Kalau Fai masih makan gaji lagi, memang tak merasa lah semua ni...

Impian Fai, ingin membantu semua anak cucu Infinite Limit sama2 merasa apa yg Fai dah rasa sekarang.. Jika Fai boleh, semua warga Infinite Limit pasti boleh...

Fai juga ingin mecari lagi DUA [2] orang untuk Fai masukkan anda dalam PROJECT DUIT RAYA..
Fai akan bantu anda untuk dapatkan paling sikit RM200 untuk bulan ni.. 
Bonus pada bulan ini akak dibayar pada 15 Jun, dan bonus bulan Jun akan dibayar pada 15 Julai..
Dua bulan, dah RM400.. Siapa nak bagi sekelepuk macam tu kan??

# advantage sekiranya anda adalah pengguna tegar Shaklee..
 



I'm more than willing to help..

 

Fai CeritaCinta 
Shaklee ID : 852741 
HP & Whatsapp : 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com 


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Monday, May 5, 2014

Misi Duit Raya

Sekarang ni dah masuk bulan Rehab.. Hari ni dah pun 5 Rejab.. Lebih kurang 55 hari lagi nak sambut Ramadhan. Rinduuu dengan Ramadhan.. Tahun lepas Fai tak dapat puasa penuh sebab tengah sarat, inshaaAllah tahun ni boleh puasa penuh. Excited nak sambut Ramadhan tahun ni sebab ada Adam. hehe.. Macam mana la agaknya gelagat si kecil tu time berbuka dengan sahur nanti. 


Ok, berbalik kepada tajuk atas tu >> MISI DUIT RAYA.. Ya, bulan ni Fai ada buat satu misi untuk anak2 buah Shaklee kumpul duit raya. Memang ramai yg berminat.. ada yg nak duit raya RM200.. ada yg nak duit raya RM500.. ada yg nak duit raya RM1,000... Fai guide mereka semua ikut kemampuan masing2. Takkan la baru join member terus nak dapat duit raya RM1,000.. Memang tipu la. hehe..




Siapa yg tak nak EXTRA INCOME untuk raya kan?? Yela, bila raya je macam2 yg kita nak beli. Offcourse la beli baju raya, nak bagi duit raya kat parents, adik2, anak2 sedara.. memang banyakk nak guna duit.. Bonus Shaklee bulan may ni akan dibayar pada 15 Jun, dan bonus pada bulan Jun pula akan dibayar pada 15 Julai.. Ada 2 BULAN untuk MISI DUIT RAYA ini.. Jika sebulan RM200.. dua bulan dah dapat RM400.. banyakkk tu, siapa yg bagi RM400 sekelepuk macam tu je kan? Hihi..

Untuk misi duit raya ni, Fai hadkan kuota untuk 3 ORANG SAHAJA.. 
Kerana Fai nak fokusss kat 3 orang ni untuk bantu anda dapat bonus sekurang2nya RM200 pada bulan May dan Jun ini. 

Dengan syarat:
>> komited - buat semua yg disuruh
>> dengar cakap mummy (Fai)
>> sanggup korbankan masa tidur

Lagi bagus jika anda dah pun jatuh cinta dengan produk Shaklee.. <3


Jika anda berminat nak join MISI DUIT RAYA ini, anda cuma perlu keluarkan modal RM75 untuk keahlian seumur hidup.. dan Fai akan masukkan anda dalam secret group Infinite Limit. Secret group di mana Fai coaching anak2 buah Shaklee, di mana tempat Fai berkongsi rahsia kejayaan dan rahsia menjadi WAHM... Rahsia merketing.. Rahsia magnet kekayaan... Banyakkk la lagi rahsia dalam tu.. dah nama pun secret group kan. Hihihi...



Jangan segan2 contact Fai ya.. (>___<)



Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com
“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015