Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, October 5, 2011

Penawar masalah tekanan darah rendah untuk ibu2 hamil... "Syukur alhamdulillah, dlm tempoh seminggu lebih je HB dah naik 11+"

credit  (Ida Khairani)


_________________________________________

Jika anda antara ibu yang sering menghadapat masalah tekanan darah rendah atau low hb semasa mengandung, mungkin anda boleh mencuba Vitalea Shaklee aka multivitamin. Ramai yang sudah mengakui perubahan dan sangat gembira apabila paras hb mereka telah normal.






"Terasa sangat bahagia bila ofismet yg pregnant, sekian lama mengalami masalah low hb. Dari bulan ke bulan hb asyik 9.+ gitu. Akhirnya saya cadangkan mkn vitalea iron formula menggantikan pil iron yg klinik bagi. Syukur alhamdulillah, dlm tempoh seminggu lebih je hb dah naik 11+. Pagi tadi dia punyalah risau nak gi cek up. Tak sangka hb dia naik akhirnya.. :)"



"suka,...sbb sy pun mcm tu..abis amik pil iron klinik, makan kerang.tak naik2..amik vitalea dlm 2 minggu terus HB naik..skang konsisten kat area 13"


Selain dari Vitalea, vitamin yang sesuai untuk ibu mengandung adalah b complex, vitamin c dan ostematrix. Ini terdapat dalam trial pek mengandung euphoria, J1. Untuk 3nd trimester boleh tambah Omega untuk perkembangan otak bayi. Jika berkemampuan dan susah nak telan pil, boleh cuba ESP, Energizing Soy Protein.




"kawan saya ada masalah low hb gak.. tp dia nak cuba esp je.. lepas 2 minggu dia punyala excited gtaw saya dia kata hb dia dah naik sebab makan esp.."


Jika anda telah pun mengambil vitamin dari klinik dan masih lagi menghadapi masalah hb low, mungkin sudah tiba masanya anda bertukar kepada Shaklee... hehehe... gurau2 jer, pilihan di tangan anda. fai hanya berkongsi apa yg patut... ^-*



No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015